| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

od 7.1.2013 do 15.3.2013 jsem byla pacientkou v pl Opava, jelikož vlivem těžkých událostí, jsem staratila chuť žít a chtěla odejít ze světa. Nicméně v léčebně mě zničili ještě více. Nejdříve mi podávali léky po kterých se ze mě stalo chodící zombie, které nemůže mluvit chodit ani jíst. Paní doktorka porušla lékařské tajemstvé - důkazy jsou pouze slovní a myslím, že to nedokážu doložit , že to tak bylo, ale zničila mi vztah s blízkou osobou - tím se můj stav zhoršil a konec jsem chtěla víc pokusila jsem se i přímo na pokoji léčebny a jak to dopadlo - zavřeli mě na uzavřené oddělení mezi dá se říct lidi nebezpečné okolí s šílenýma psychozama, takže mi bylo ještě hůř. A důvěra žádná musíte lhát aby vás nezavřeli jako vězně který spáchal vraždu 3.stupně. HNUS co se tam děje mám toho více ale je to tak na napsání několika stran a to jsme tam byla 10.týdnů. Měli by to zavřít lidi pro ně nejsou pacienty ale pouze kusy masa, ze kterých mají peníze!!!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.