To ale pozor Ráchel, já se nikomu neposmívám, vím oč jde a vím, že je to náročné.
Jen mám někdy dojem, že i klackovité či nevycválané chování zdravého dítěte (do té doby) se někdy svede na nějakou poruchu. Rodiče jsou někdy nesmírně obětaví, co se i falešných diagnóz týče, ve snaze nějak najít pro leccos omluvu. Takže jsem svým příspěvkem narážela na možné zneužívání diagnóz. Posuzovat to samozřejmě nebudu, kdo má opravdu problém a u koho je to účelové, setkala jsem se zatím 2 x.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.