Tak já mám firmu a při dětech musím pracovat, o zákazníky i zaměstnance se musím postarat, ale pracovala jsem když děti spaly v poledne a pak v noci, nebo jsem musela mít na pár nejnutnější hodin hlídání. Chápu že u hospodářství je to složitější, zvířata nepočkají, ale to je prostě v řešení rodičů si to zorganizovat, matka na mateřské by se prostě měla věnovat hlavně dítěti, ten čas utíká hrozně rychle a vrátit se to nedá. To už se pak až tak nedivím že na sebe dítě tímto způsobem "upozorňuje" anebo hledá si "zábavu".
Ono totiž pak asi v tom bude ten hlavní problém, ne v tom jak dítě adekvátně potrestat a zamezit utíkání.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.