| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ano,jentak,a tady jsi trefila hřebík na hlavičku.Potřebuje dítě zabezpečit,tak proč to tedy neudělá,když už dítě má?Zabezpečit ho může dvěma způsoby-tím,že si sežene někoho na výpomoc v hospodářství,nebo tím,že si sežene někoho,kdo se bude starat o dítě.Stejně mi tahle diskuze přijde jako fake- tak zakladatelka napíše,že jí tříleté dítě neustále několikrát denně utíká,ale současně píše,jak nezamykají?Mě to normální nepřijde.Jestliže mám notorického útěkáře,který ještě nemá rozum,aby mu došly důsledky jeho chování,dělám snad první poslední pro jeho bezpečnost a ne že se na to vykváknu a tady nezamknu,tam nechám klíč.....aby mohl utéct.Udělám to možná tak v případě,že mi bude jedno,jestli mi dítě někde spadne do potoka nebo pod auto.Pak se ale dá pochybovat o mém zdravém rozumu.A pokud nemám denně dvě vteřiny času,abych otočila klíčem ve dveřích nebo v brance,pak nemám ani několik hodin denně čas na to vychovávat děti,tudíž si žádné nepořizuju.Ono totiž pořídit si děti znamená i to,že jsem schopná přijmout určitou zodpovědnost a že jsem ochotná taky něco obětovat,ať už je to čas,peníze,energie nebo něco z mého já...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.