Přidat odpověď
Ano,jentak,a tady jsi trefila hřebík na hlavičku.Potřebuje dítě zabezpečit,tak proč to tedy neudělá,když už dítě má?Zabezpečit ho může dvěma způsoby-tím,že si sežene někoho na výpomoc v hospodářství,nebo tím,že si sežene někoho,kdo se bude starat o dítě.Stejně mi tahle diskuze přijde jako fake- tak zakladatelka napíše,že jí tříleté dítě neustále několikrát denně utíká,ale současně píše,jak nezamykají?Mě to normální nepřijde.Jestliže mám notorického útěkáře,který ještě nemá rozum,aby mu došly důsledky jeho chování,dělám snad první poslední pro jeho bezpečnost a ne že se na to vykváknu a tady nezamknu,tam nechám klíč.....aby mohl utéct.Udělám to možná tak v případě,že mi bude jedno,jestli mi dítě někde spadne do potoka nebo pod auto.Pak se ale dá pochybovat o mém zdravém rozumu.A pokud nemám denně dvě vteřiny času,abych otočila klíčem ve dveřích nebo v brance,pak nemám ani několik hodin denně čas na to vychovávat děti,tudíž si žádné nepořizuju.Ono totiž pořídit si děti znamená i to,že jsem schopná přijmout určitou zodpovědnost a že jsem ochotná taky něco obětovat,ať už je to čas,peníze,energie nebo něco z mého já...
Předchozí