Mně se to taky ekluje,hrabat se v kapsách plných zasmrkaných kapesníků,čehož mají synovci vždy plno.Používají jen plátěné,já právě pro to ne.Proto musí sami. Mobil ale nepřehlédneš jen tak v kapse.
Syn u sestry nechal v kapse sluchátka od mp3,ani ho nenapadlo chtít nové. Zůstali v rohu kapsy zaseknuté. Sestra to zjistila až po týdnu,v den odjezdu,když zahlédl u Vietnamců u nádraží ty šmejdy za 50kč a chtěl si je koupit.Synovec mu v autobuse půjčil svoje a doma si nové musel zasloužit.Sestra mu chtěla koupit nové,že je vyprala,odmítla jsem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.