| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Navzdory tomu, co říkala teta, jsem mu sama několikrát zdůraznila, že má zkontrolovat, jestli má prázdné kapsy.

Není to první věc, kterou jsme nahrazovaly. Šel si hrát ven, a když ztratil čepici, jojo, taky jsme pořizovaly. Je toho víc. Prostě už nevíme, co čekat. Taky jsme jen lidi, a nechceme být pořád ve stresu, abychom všechno (včetně jeho věcí) uhlídaly. A k tomu, že si polepšil... Je od malinka vedený k tomu, že když vzteky něčím praštil o zem (oblíbená hračka atd.) a rozbilo se to, hned mu někdo koupil novou. I jeho reakce, když to zjistil... Nejdřív přemýšlel, proč ten telefon neslyší, říkal že ho v lese snad neztratil. Na můj zděšený výraz a dotaz, jestli mu přijde normální nosit do lesa mobil v kapse u tepláků, když si ho mohl s klidem dát k tetě do batohu jen lhostejně řekl, že to nevadí, že se ztratil, že mu strejda dá nový... Až potom se mi podařilo rozklíčovat, že je mobil v pračce, že ho nevyndal...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.