| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Integrace nikam nevede, proto to v Evropě dopadlo tak, jako dopadlo.
Zejména ve Francii - Le Pen, Anglie - Faragel, Dánsko, ale i jinde, ve Švédsku, ve Finsku - Praví Finové...
Už ten název Praví Finové, mluví za vše, nacionalistické strany.
Antimuslimská a jiná politika a cikáni, to je podobné.
Nefunguje to.

Karel Holomek a moje odpovědi na jeho útoky na majoritu

No vidíte. Vy ji nemáte a my ji máme mít pro všechny práce chtivé cikány? Mám pocit, že realita je vám vzdálena na míle. Divíte se, že když o práci zažádá člen majority současně s členem minority, tak práci dostane určitě ten první. Co je na tom divného. Vy jste cikán a zaměstnával jste hlavně vaše lidi. My jsme bílí a zaměstnáváme naše lidi, aby mohli posílat děti do školy.

1. Přesto senátoři rozhořčeně odmítli, že by Romové jakkoliv byli diskriminováni, a pokud by snad něco takového mohlo být zaznamenáno, mohou si za to sami, protože nechodí do školy a nepracují.

Proč se pan Holomek rozčiluje nad větou, která je tak pravdivá. Neby snad chce tvrdit, že cikáni pracují a posílají své děti do školy? Ne, jen malé procento a čí je to viny? Nikoliv majority, protože ta dělá co může, ale vás, cikánské elity. Vy máte pomáhat svým lidem, vysvětlit, že nevzdělaní lidé, množící se mezi sebou, nedodržující hygienické návyky a s radostí žijící na smetišti, práci nedostanou a tím to hasne. Takže se pane Holomku začněte snažit a ne se věčně otírat o majoritu.

2. Musíme cikánskou komunitu naučit pracovat! Omezení dávek je jednou z cest.“ Skutečně výraz hodný mentality fašistoidně uvažujícího člověka!

Co je na tom fašistoidního? Řekli jasně, kudy by mohla vést cesta, kdyby ovšem cikáni a jejich elita začasli konečně myslet na práci a ne na dávky od bílých sviní.

3. Problém není v tom, že by Romové nechtěli nebo neuměli pracovat, problém je v tom, že jim tu práci nikdo nedá i při vší marné snaze.

Další do nebe volající nesmysl. Oni nechtějí pracovat, jinak by už po těch letech pochopili, že práce šlechtí, studium se vyplatí a stát se inteligencí své skupiny je cíl. Nic z toho nechtějí, protože jinak by se konečně začali učit.

4. Když jdu do kanceláře brněnským Bronxem, volají na mne bývalí moji zaměstnanci i jiní: Pane Holomku, nemáte práci? Bohužel nemám.

No vidíte. Vy ji nemáte a my ji máme mít pro všechny práce chtivé cikány? Mám pocit, že realita je vám vzdálena na míle. Divíte se, že když o práci zažádá člen majority současně s členem minority, tak práci dostane určitě ten první. Co je na tom divného. Vy jste cikán a zaměstnával jste hlavně vaše lidi. My jsme bílí a zaměstnáváme naše lidi, aby mohli posílat děti do školy.

http://www.na-septande.cz/vsechny-clanky/co-me-zajima/karel-holomek-a-moje-odpovedi-na-jeho-utoky-na-majoritu

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.