Ahoj holky,
tak jsem k vám nakoukla po 14 dnech a koukám, že tady je velká účast.
)
Včera mě konečně pustili z nemocnice - no, představovala jsem si celý proces nějak jednodušší, bolesti menší, výsledek lepší... ale to je moje naivita a neinformovanost. Každopádně jsem šťastná, že už jsem doma, střídám Paralen a Ibalgin a válím se u knížky a PC.
Jani, co se u vás zase stalo? Jak si Ellí zlomila ruku? To bude mít sádru ale pár týdnů, ne? Učitelky počítaly, že ji celou dobu necháte doma? A myslíš, že Denndovi někdo ubližuje a z toho se i počůrává? Doufám,že už se to vyřešilo.
A prima, že máš spokojené mimčo a hodné tety.
Luci, tedy to ti alergoložka dala.
A po těch 14 dnech tam jdeš na kontrolu? To se snad zklidní.
A nedá se to trochu zmírňovat homeopatiky? Tobíno začal před pár týdny kašlat, ale jinak byl zdravý jako rybička, homeopatička prohlásila, že je to alergie, nasadila bobule a postupně se to lepšilo, teď už téměř nezakašle. (Snad to nezakřiknu.) Jo a já měla radost, že mi na balkoně nádherně plodí jahody a po pár dnech koukám, že jsou nejen obalené plody, ale také mšicemi.
Nechápu, kde se ty potvory vždycky seberou - a jak se dostanou do 7. patra. Postříkala jsem je nějakým přírodním přípravkem, jsou tam pořád, ještě je zkusím stříknout jednou a jestli to nepomůže, tak už je vyhodím a už snad nic nechci, člověk se s tím vždycky piplá a pokaždé přijdou tyhle brebery nebo plíseň nebo něco.
Lenulko, ty máš také co dělat, co?
Holky, mějte se fajn a už žádné úrazy a nemoci!