ahojky všem.....
po hodně dlouhé době jsem nakoukla...
dofám,že se máte všichni dobře...
první třída..už se všichni chystáme,co?musím napsat,že mně je to tedy dost líto,že to takhle uteklo a nastanou nám a hlavně Michalce už starosti a povinnosti...ale ona se už celkem začala těšit...těší se až bude psát úkoly..tak jsem zvědavá jak dlouho jí to vydrží,hahaha
jinak mně už se mateřská taky krátí,Vítkovi budou v září 3 roky,tak budeme mít "poprvé" všichni--Míša školu,Vítek školku a já po 7letech do práce....stále nevím co budu dělat.....přemýšlela sjem,že bych začala pracovat v Německu,ale zatím jsem s němčinou na štíru tak asi až později...tak uvidíme co bude....
vítka nám vzali do školky,která je na druhém konci města..jinde jsme neměli ´šanci,protože je narozený v září a je prostě malý..haha....ale ještě jdeme v červnu k jednomu zápisu,tak držte palce,to bylo kousek od nás..otvírají novou školku,konečně,slibovali už 5let....tak uvídíme,moc šancí si radši nedávám...
chystám se konečně zasednout za volant a začít jezdit...pro mě to bude neskutečně náročné,protože mám z řízen´í asi až vypěstovanou fóbii,ale nedá se nic dělat...
Petruško...na tebe nevím jestli mám správný mejlík a tel.číslo...psala,ale asi nedorazilo..tak se ozvi!!!!!třeba se povede setkání ještě do září?
))
tak se mějte všichni fajn