| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zeleninko, když ti ex "vyvede" ze SJM společné úspory za 30 let manželství, tak se buď s tím smíříš, nebo bojuješ o svá práva.
V mém případě k tomu, aby mě okradl využil našeho syna - provedl to přes něj, takže pro mě to je ještě výchovná lekce pro syna, že takto se není možné k vlastní matce chovat.. a to je pro mě asi to nejdůležitější - ten soud je můj výprask synovi za to, co provedl....

Jinak je to celkem jednoduché a logické - syn si byl dobře vědom, že se ke mně chová hrozně a že je na vydědění - takže tátovi pomohl vše uklidit, čímž si to zajistil pro sebe. Že tím ze hry vypadly obě mé dcery (jeho sestry) - to je jaksi pod čarou.. Ale máma vždycky myslí na všechny děti - nemůžu dopustit, aby nakonec všechno dostal syn, který se ke mně chová hrozně a holky ostrouhaly a nebo byly jednou závislé na tom, jak se k nim zachová bratr...

Kdo to platí? Něco jsem musela zaplatit, to jinak nejde - ale jinak zatím ex platil i mého právníka, protože prohrál.. tak doufám, že to tak bude i do budoucna (jinak by to byl pro mě problém) - a.. ať si to platí ze své poloviny, hm?? Nikoli z mé...
Došla jsem k závěru, že je mi docela jedno, jestli on bude platit mé právní služby a nebo dovolenou na Malorce své nové přítelkyni... nakonec - je to jeho volba, je to on, kdo odmítl se dohodnout.. Takže se to rozhodl dobrovolně financovat.. tak to dnes vidím.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.