Přidat odpověď
NA večeře, jak už myslím psala svynka, jsou super polévky, protože se dají uvařit předem třeba předchozí večer po večeři a pak se snadno ohřejou.
Večer se taky musíte něčeho najíst, takže když jen vynecháš pečivo a místo něj namažeš pomazánku třeba na plátky okurky, tak je to sice dobré, ale budete mít hlad, pokud tedy nezvedneš to množství pomazánky, že. takže to chce začít konstruovat jídla od pokrytí těch náročnějších složek stravy (hlavně bílkovin, pak i nějaké ty obiloviny, kterých ale zas večer není potřeba moc, ty spíš na ráno a ráno místo pečiva můžeš používat obilné kaše, už jsem tu víckrát psala, když obilniny večer namočíš, tak jsou ráno hned hotové). Můžeš mít třeba pytlíčky předvařených luštěnin v mrazáku a na večeři pak velmi rychle psáchat luštěninový salát/rychlou směs zeleniny s luštěninami na pánvi...
Pak jsou na večeře super ryby, ty jsou rychle hotové, naprosot superrychlá a přitom chutná je úprava ryb v mikrovlnce, když fakt spěcháš, tak jsou fakt za 5 minut hotové, než nachystáš k rybám nějakou přílohu )klidně studenou zeleninovou, nebo třeba nějakou omáčku typu citronové), ta už ryba pípá.
Pak jsou fajn vaječné večeře, vejce poskytují velmi širokou škálu možností, od omelet, přes vmíchání do salátů až třeba k marinovaným vejcím, která můžeš týden skaldovat v lednici a mít je jako zálohu, když není coby, tak je vytasíš a jsou hned připravená k nakrájení do toho salátu, třeba.
Předchozí