Záleží na příčině zalehnutí ucha-doporučovala bych ORL kontrolu, aby se zjistila příčina. Ten pocit zalehlého ucha může být způsobený třeba tím že se ve zvukovodu drží mazová zátka s tím Otobacidem(já mám např zúžený zvukovod, takže když si něco do ucha nakapu, tak mi jen tak neodlehne)-to by na ORL snadno vyndali. Ale může to být také problémem se vzdušností středního ucha nebo tekutinou ve středním uchu -tam by pomohly spíš kapky do nosu typu Nasivin-nakapat do nosu (v předklonu, naklonit hlavu k postižené straně,pak si lehnout na pár minut na to postižené ucho)-to mohlo pomoci oplasknout Eustachovu trubici a obnovit normální tlak ve středouší.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.