Ahoj, vůbec se nerozmýšlej a nech si napsat neschopenku. Já jsem zdravotní sestra a dělala jsem na neurochirurgii. Vím, že to není u UV záření, ale ono to zdravotnictví a výzkumy ve všemožných labaratořích mají trochu něco podobného. Měla jsem neschopenku od 7 týdne těhotenství, bála jsem se abych se něčím nenakazila, co by pak ohrozilo mé dítě. A vyplatilo se to mám krásnou a zdravou 16 měsíční holčičku. Během neschopenky jsem se pořádně připravila na příchod mého děťátka a pěkně jsem užívala posledních "volných chvil". Pak už tolik času na sebe mít nebudeš. Držím palečky. Jíťa
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.