| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Něco na horečku (bolest), rýmu, tlumení kašle, kapky do očí, průjem (smecta, probiotika, imodium), alergie, popáleniny, desinfekce, hojení ran )černá mast), náplasti.
Léky s sebou vozím po špatných zkušenostech s místními lékárníky, hlavně proto, že příbalové informace jsou vždy v místním jazyce a třeba Řecku nebo Turecku fakt nejsem schopná si to přečíst A ne vždy mám ze zaměstnanců lékáren dojem, že jejich doporučení mohu věřit. Navíc, řada léků, které se u nás prodávají, prostě v cizině nejsou k dostání, kupuji nějaký podobný s podobnou účinnou látkou …a zvlášt u dětí je pro mě důležité vědět, co jim vlastně dávám, nechci jim dávat lék, který neznám a o kterém si nemohu přečíst informace

Např. vloni mi v Rakousku došlo balení Kinedrylu, dcera je zvracecí, takže bez léků nelze vyjet na žádný výlet, šla jsem do lékárny, tam mi prodali nějaký místní lék (Kinedryl tam nevedli) a i když jsem výslovně řekla, že chci lék vhodný pro šestileté dítě, prodali mi lék pro dospělého, což jsem zjistila až později z příbalové informace..naštěstí umím německy natolik, abych si to přečetla, ale nerozumět německy, tak ji budu denně předávkovávat
To stejné v Řecku, roční syn dostal rýmu, kapky do nosu jsem neměla, v lékárně mi prodali cosi, u čeho se dušovali, že je vhodné i pro miminka, zkusila jsem ho na sobě, účinek parádní, ale byla to taková síla, že si neumím představit aplikovat to takto malému dítěti

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.