| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Řešila (a řeším) jsem něco velmi velmi podobného. Už stoprocentně nevěřím a nevím, jestli někdy budu. Ta naprostá důvěra je pryč. Když poprvé tvrdil, že je něco tak a tak, že to změnil,věřila jsem. I podruhé,potřetí, pořád jsem si říkala, že snad už lhát nebude, když ví, že vím a že se to ke mně stejně dostane, že mě to bolí, že mi tím obrovsky ubližuje a bortí i ty zbytky toho pěkného, co máme. Jediné, čeho jsem vždy docílila, bylo to, že si nalezl novou cestu, jak komunikovat tak, abych nevěděla. Jediný rozdíl mezi mnou a zakladatelkou je v tom, že v jejich vztahu (manžela a dotyčné "kamarádky") údajně nebyl sex (sloužila mu jako vrba, které se svěřoval - a ona jemu - s tragickým stavem svého manželství, místo toho, aby to řešil se mnou, mohli jsme si to celé ušetřit) a že já mu během manželské krize nebyla nevěrná. V podstatě jsem o té krizi dlouho neměla ponětí,vlastně jen pár týdnů před jejím vyhrocením v podobě toho, že jsem mu přišla na onu "kamarádku", přestože dle něj se táhla více než rok a měl stavy, kdy uvažoval o různých nepěkných věcech. Dnes je náš vztah opět stabilní, vyříkali jsme si spoustu věcí, ale tak jak dřív to (zatím?) není. Cesta k cíli - nápravě našeho vztahu - mě stála hodně sebezapření, naučila jsem se nakázat si určité věci, které jsem dělala špatně zase já např. lézt mu do mobilu, i když to strašně, ale strašně svádělo. Mmch, dokud jsem se o nich nedověděla, nikdy mě to nenapadlo, to až pak, svým způsobem si za to paradoxně mohl sám. Věřit jsem se musela znovu naučit.
U nás všechno pramenilo z jediné věci. Nedostatek komunikace. Takové té "smysluplné", kdy člověk sdílí tužby, obavy, radost, prostě všechno. Udolala mě mateřská, měla jsem hlavní starosti jinde a lásku brala moc samozřejmě. On zas trpěl nedostatkem porozumění pro mateřský, 5 let víceméně zahálející mozek a cítil se býti nepochopen atd. :-)Vinu neseme oba. Ale myslím , že jsme na dobré cestě. Naštěstí ji máme společnou. Věřím, že i ta velká důvěra zas jednou přijde, ale chce to čas. Hodně času.
Držím Vám palce, ať to dobře dopadne i u Vás.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.