Ahoj,
napisu z meho pohledu a jak to slo u mne. V zari to bude rok, co jsem se rozhodla utkat se s prebytecnymi kilogrami.
Puvodni vaha 68kg na 158 cm. Dneska mam 53kg a ani jsem to neplanovala. Cil byl 58.
Zacala jsem stejne jako ty a po dvou mesicich byla vaha porad vyssi, i kdyz jsem upravila jidelnicek. Osobne mi hodne pomohly, nedavno zminovane (asi ob 2-3 prispevky nize) stranky Milose Skorpila. Podle nich jsem nasla zpusob jak behat, behat bez bolesti kolen a jeste shodit a v lednu uz jsem byla na 58kg. A jidlo jsem omezila ve smyslu, ze jim minimalne, nebo temer vubec vyrobky z mouky. Hodne me nafukuji a spatne travim. Ale jinak jim vsechno. V tydnu kdyz jsme rozcourani, tak jsem vic uvedomela. O vikendech pecu, varim a hresim
.
Ale zpet k behani: u mne bylo asi zasadni, pestat se soustredit na to ze chci schodit a zacit si beh uzivat. S vylepsenim techniky jsem mohla bezet hodinu a vubec jsem necitila bolest v kolenou a prave ta hodina respektive jakysi prah, kdy telo zacina spalovat to co my shazovacky potrebujeme se zacne , podle jakehosi vypoctu ( jeto neco jako vyska, vaha, vek, a i dalsi jine atributy ) kazdy to ma jinak, ale obecne ta hranice byva nekde kolem 40min.. , to je dulezite. Stacilo mi behat obden, ale chodila jsem na min. 40 min. spis tu hodinku. Nepocitaje kilometry a rychlost se doporucuje takova, abys u toho mohla treba jeste mluvit. Ja jsem teda pak jeste v zacatcich, kdyz jsem sla behat treba 2 dni po sobe pak kolena citila, ale to je asi i o treninku, dnes mi to uz nevadi. Behala jsem hodne volne, pomalu, skoro rychleji bych sla
., taky nemam problemy s kondici a udycham, ale tady je o hodnoty, kdy telo spaluje, najdes na zminenych strankach. Zase jsem se ale pri tom plouzeni mohla soustredit na styl a celozivotne bolava kolena. - dnes uz ten problem nemam, behala jsem a chodila predtim proste blbe.
Projdi Skorpilovy stranky! Jsou fakt zajimave a pomohou!
http://www.bezeckaskola.cz/bezeckaskola.html