| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Minutko, mladší dcerce jsem je před lety koupila a myslela jsem si, že kupujeme to nejlepší - ehm, dělaly jí puchýře zespodu noh tam kde se dotýká šlapka s podrážkou a strašně brzy přesedlala na normální kožené sandálky po ségře - prostě Keen nechtěla nosit. Potom ten stejný rok si Keen sandále koupila moje kamarádka, že se jí líbily a slyšela o nich jak jsou fantastické - pak z nich byla strašně nešťastná, že ji při chůzi v nich ve vedrech pálí podrážka do šlapek - byla vděčná, že je chtěl její syn na sjíždění vody, tak mu je přenechala a koupila si nové jiné klasické... říkala, že Keen už nikdy. Takže já bych je nekoupila nikomu z rodiny a už vůbec ne sobě. ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.