Ahooooooj,hlásím,že žiju
,ale fest nestíhám.V práci toho mám moc no a druhá směna doma,však to všechny znáte.Ale dočítám pořád tady i na FB.vždy jen mrknu,prolítnu co novýho,aby mě něco neuteklo a zase valím.Na víkend zas po roce chystáme oslavu našich narozenin,takže čekám opět 20-30lidí,do toho jsme si smysleli v horní koupelně vyzdít sprcháč,tak mě dnes doma čeká pěknej čurbes po celým baráku.
Luci naše Lucka se taky dost zhoršila ve škole,jsem fakt zvědavá na vízo,ale samý jedničky už to rozhodně nebudou.Jo a co to ouško už na něj slyší?
Sari taky na tebe myslím,už je doufám dobře
Myslím na vás všechny a jak se blíží ty narozeniny našich capartů,přemýšlím,jak dlouho už se "známe" ?Ty bláho skoro 5 let,to je mazec co?
Dnes mě PPL dovezla "pomalý hrnec",mají ho sousedi a já se do něj úplně zbláznila,tak jsem si ho hned objednala a jsem děsně zvědavá jak nám to s ním půjde.No a využijeme období našich narozenin s manžou a řeknem rodičovstvu ať nám na něj přispějí a bude to
No nic holky musím to tady jít ještě dodělat,v okolí šmejdí hygiena,tak mám obavu,že ji tady můžem brzo čekat taky