Maargit, v té době už na plné obrátky běžela "perstrojka" a celkově byla situace neudržitelná, ani Sovětský svaz už neměl zájem se pokoušet tu situaci zvrátit. To se nedá říct v době éry "před Gorbačovem".
Navíc proč vinit zrovna umělce? Potom jsme viníci všichni, kdo jsme chodili do každé "normální" práce, tiše poslouchali soudružské kecy, aniž bychom protestovali a poté si stejně tiše šli opékat ty buřtíky na zahrádku.
Bylo dost nepohodlné to nedělat, málem jsem skončila u soustruhu a to můj otec nebyl žádný disident, jen tak trochu (dost) rebel a moje nevymáchaná pusa - škoda mluvit. Navíc jako matka mnohem víc chápu i v kontextu současné doby to "kvůli dětem".
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.