Já taky ne - hlavně proto, že jezdí autem a já mám o řidičských schopnostech mého otce už dávno pochyby. A o jeho přístupu k dětem taky. Ale zas i když mi děti nehlídali a nikam nebrali, tak když vidím, že potřebují pomoci, tak to svým dětem řeknu a ony jdou a udělají, co je třeba. To by mi teda vadilo a nestrpěla bych, aby moje děti řekly - no, my k babičce s dědou nechodily, tak ať pomůže ten, kdo chodil.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.