| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kapradino, ale já taky klidně švagrovi řeknu, že ví, kde máme hrnky a kafe, vyndám buchtu a jdu si dělat svoje. Ale prostě asi ani k rodičům bych bez ohlášení nešla ( nevím, mluvím čistě hypoteticky, jak jsem psala, rodiče mám docela daleko, takže jen tak si odskočit na kafe nejde).

Zrovna teď je pro mě hlídání babičkou dost citlivé téma, tiše jsem doufala, že si rodiče vezmou naše dvě děti aspoň tak na 5 dnů, o víc jsem ani nechtěla žádat, ale bohužel, byla jsem odmítnuta. Klidně můžu s dcerkama na chalupu dojet, moc se těší, ale musím tam zůstat. Což znamená starat se o obě děti, vymýšlet program.... babička radši uvaří, uklidí, vypere... ale nepojede s náma ani do lesa na houby. Prostě děti mají s sebou svého rodiče, tak ten se má starat. Ono je fajn, že když se děti od babičky vrací, tak přivezou prádlo vyprané a vyžehlené, ale říkám si, jestli je to to hlavní, proč k babičce jezdit. Chápu, že je už mamka starší, unavenější, ale pořád ve mě hlodají úvahy o prioritách toho, co chce mít.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.