Ananto - kdo mluví o létání? Já zas mám názor, že uspokojovat pouze fyzické potřeby nestačí pro zdravý a spokojený vývoj ani tomu kojenci. Já třeba hodně chovala, zpívala a na dítě mluvila (ne 24 hodin denně, ať mě zas někdo nechytá za slovo). A že to moje dítě pobíralo jsem si zcela jistá. Když mělo plačtivé večery a já ho chovala a zpívala mu, tak se zklidnilo. Kdybych ho pouze nakrmila, přebalila a dala do postýlky, tak se uřve.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.