Přidat odpověď
Dobrý den,Mám asi stejný problém jako asi všichni.Na trhu se pohybuje spousta napodobenin.I já jsem pro děti zakoupil již zmiňovaný kousek ze slevomatu.Děti to docela baví.Pokud vyrábíte něco jednoduchého,tak asi problém není.Po týdnu používání se stav rozlomil na vícero částí.Začal být i zdravý nebezpečný,protože se odlamovali části stavů.Háček pak již neplnil svůj účel,protože se narovnal.Koukal jsem na zahraniční veby a tam měli úplně jiné háčky a stavy.Po bližším prostudování jsem zjistil že to jsou oreginály a já mám pouze velmi spackanou kopii.Sledoval jsem i prodejce u nás,kdo prodává oreginál.Došel jsem až na firmu Čmelíček,která inzeruje oreginál.Bohužel i tato firma klame spotřebitele,protože prodává zdařilé padělky,které stejně po chvilce používání dopadnou jak ony oreginály z číny.Byl jsem z toho neštástný.Peníze vem čert,ale děti z toho byly špatné,že nemohou dále vyrábět.Ke všemu se začali i trhat gumičky.Co stím?Nakonec se mi podařilo nalézt jednu firmu se sídlem v Praze 4,která prodává opravdový oreginál a ke všemu ještě levnější než výše zmiňované kopie a dokáží i poradit.Prostě není oreginál jako oreginál.
Předchozí