Grainne, Vietnamci v mém velkém městě jsou jako jediný schopní mi prodat mlíko a chleba, když mi skončí pracovní doba. Pokud někdy dokážu vletět řezníkovi nebo pekaři za 10 minut 6, mám deja vu, prázdné regály a nasraný personál...
Z druhé strany se nedivím, že vyhozený padesátník, nemá koule na to pronajmout krám a zadlužit se na zásoby, aby tam s nejistým výsledkem trčel 14 hodin denně.
Stačí pokus Mrakové o nenávist k "vyžírkům" (byť je srandovní), proč sem ještě tahat protiasijské nálady. Myslím, že si klidně můžeš otevřít čtvrtou večerku ve vaší vísce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.