rodila jsem v r. 1999 a to teda byla hrůza, přístup ke kojení špatný - dokrmování a čaj. Zařekla jsem se že nikdy více. no a podruhé v r. 2004 a to se nedalo vůbec srovnat. Skvělý přístup sester a výborný porodník dr. Gabriel Horkaj. Vše bylo ve výborné atmosféře, malého mi ukázali. Kojení se také povedlo. Musím říct že se to tam opravdu hodně změnilo a taky záleží na samotné mamince. Není dobře stěžovat si potom, ale hned tam říct tak se mi to nelíbí. Tohle bych chtěla jinak. Jinak moje hodnocení na porodnici je skvělé, snad jen ty sprchy by potřebovaly renovaci.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.