Přidat odpověď
Chryzantemo, uvidis...ale ma idealni podminky hledat podle svych predstav. Ja je mela taky, taky jsem dostala odstupne, ac tedy az po nastupu, proste po materske tam byl nekdo jiny co si myslel, ze kdyz mi to zneprijemni, tak ani nenastoupim a bez odstupneho odtahnu. Nastoupila jsem a jeste radi mi dali odstupne. Ale...pak kdyz mas takovehle podminky, muzes se vklidu rozhodnout co chces a hledat to. Nikdo te netlaci, je to na psychiku rozhodne lepsi /ac treba dost dlouho nic nesezenes/, nez kdyz na tebe jeste nekdo tlaci. To je pak na budku. Praci nemas /uz z toho jsi na budku/ a jeste poslouchas, ze jsi neschopna /zde na rodine to ctu velmi casto/.
Navic 8 let doma, to je dost dlouha doba na to, aby clovek v jeji branzi hodne propasl. To chce se rozkoukat a uvedomit si, co vlastne muzes.
Ja osobne bych to nikdy s nikym nerozebirala /byt tebou/. Je to jejich vec. Tohle si musi poresit oni dva. Takhle v nem jen rozdmychas to, ze ted bude nastvany na svou zenu. Kdyz ji to nerekne, bude se tim pekne zrat...stoji to za to?
Předchozí