Přidat odpověď
Já si beru syna do práce i během roku jednou za 14 dní v sobotu, mám střídavé směny, dlouhý/krátký a pro syna je ten víkend beze mne dost dlouhý, když se od pátku do neděle vidíme jen ráno (večer chodím v 21h a to už spí)....a taky manžel ho má jinak celý víkend a je to s ním často náročné, takže si aspoň trochu odpočine...Malej tam se mnou vydrží od 10 do 16 hodin úplně v pohodě...pracuju v obchodě, kde jsem prakticky sama a žádné velké návaly lidí tam nejsou, šéf o tom ví a nikomu tam nevadí...když v krámě nikdo není, tak třeba spolu děláme logopedii nebo nějaké pracovní listy nebo úkoly z Pusíka a tak, někdy mu čtu, povídáme si, hrajeme pexeso, maluje si, má s sebou nějaké malé hračky, nebo si pustíme na PC nějaká videa, co ho zrovna zajímá...když přijde zákazník, tak je naučený, že musí být chvilku potichu a zabavit se sám...nemá s tím problém a to přesto, že je jinak dost živý....někdy mi tam i s něčím pomůže, když chce, dojdeme si spolu na oběd....manžel si pak pro něj odpoledne přijede a jdou spolu ještě pak ven...
Předchozí