Chytly me zada, zacala jsem zvracet a slo me to vsechno do bricha.Kdybych asi bejvala zavolala nasim driv, nemusela jsem si tak uzivat.Mama me tam vezla kdyz uz jsem nemohla ani chodit a klepala jsem se jak pes.Nikomu to nepreju!! Myslela jsem ze rodim...dali me kapacku , ulevilo se mi a ve tri rano nanovo. ..to uz me ji sestra musela pustit rychle protoze jeem nevedela co delat.bleee.a pak uz to slo.jsem na prst otevrena, hlavicka naleha...ddepali mi i utz opet potvrzena holka..dneska u meho gyn tez a pry ma uz kolem kila coz me teda dostalo..prijde me to dost..ale zase si rikam ze kdyby neco nedej boze driv tak ze je lepsi kilo nez 400g ...doktor rikal at jeste vydrzim ze sice bude uz jen nabirat ale ze to bude nej.ha ha jako bych si mohla vybrat..a ja zase zhubla to co jsem nabrala.nahore mam jen čtvrt kila...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.