Asi to nebyl dotaz pro me, ale i tak odpovim. Pece je stejna tam i tam. Ale ja mela smulu, ze byly jednoluzaky obsazene a ja jsem musela byt na pokoji s damami jineho razeni nez jsem ja sama. Personal byl ke mne tak hodny, ze me po 24 hodinach prestehovali na jiny pokoj, ale ten zazitek si ponesu s sebou asi po cely zivot. Byly to damy jine barvy pleti ( nejsem rasista!!!). Vadily mi POUZE navstevy na pokoji, kdy se tam za kazdou z nich nahrnulo 10-15 lidi, kteri nemeli zadne zabrany, a kdyby nehrozilo ze muze kazdou chvili vejit nekdo z personalu, tak si tam snad i zapalili:-(( o jejich telesne hygiene snad ani nemluve!!! Takze ja - jestli muzu, doporucuju jednoluzak ZA KAZDOU CENU!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.