| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Alraune aj ostatní,
deti smútia za mačkou, zvieratá majú vo všeobecnosti rady, aj s tým psom sa pohrajú ale netúžia po ňom.
Mačka bola tiež čo sa týka detí risk, nijako zvlášť po nej netúžili ale potom si ju veľmi obľúbili, hlavne staršia dcera, trávila pri nej v záhrade hodiny. Ja som mačku chcela veľmi čiže brala som ju pre seba a tiež som vedela, že mačka sa zabaví aj sama. Deti si k nej vzťah vytvorili neskôr.
Ku psovi som prišla vylučovacou metódou, chcem aby deti vyrastali so zvieratkom ale mačku a morča už nechcem (oboje sme mali). Ja som v detstve chcela psa veľmi, bola by som za psa dala čokoľvek. Postupne ta túžba v dospelosti upadla, teraz keď pozriem na psa nič necítim, je milý, pohrám sa, starala by som sa ale ten cit by musel prísť časom. Preto sa pýtam či je šanca že to postupne chytí deti. Chcem sa k tomu postaviť zodpovedne, preto sa pýtam a uvažujem či áno alebo nie.

Ako ste si Vy ostatní zaobstarali psa? Chceli ste ho pre seba? Chceli ho deti? Chceli ste ho pre deti? Čo vlastne rozhodlo že máte psa?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.