| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Psa jsem chtěla já, na děti ani manžela jsem se neohlížela. Jen jsem to oznámila. Vůbec jsem nepočítala s tím, že by si ji měly děti oblíbit - tedy byl by to příjemný bonus, ale ne nutnost.
A proč jsem ho chtěla? Nevím, asi jsem se cítila osamocená. Ale věděla jsem jedno základní - že s ním nebudu běhat ráno v pět po sídlišti a v každém počasí. Poradila jsem se taky s veterinářem, zda když bude pes až na výjimky doma, zda to nebude týrání. Prý ne, pokud se naučí na doma, může být neustále doma.
Měli jsme ale svým způsobem štěstí na povahu naší fenky, protože ona to doma skutečně milovala a neměla v úmyslu chodit ven, pokud jsme ji vzali, tak nepříliš nadšeně - no když jdete a chcete, tak já jdu taky.
A chtěla mít svůj klid a nesnesla, aby jí ho někdo narušoval - řekla bych, že spíš byla jako kočka.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.