| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já se přidám sem:

pokud by to bylo tak, že brácha se rozvedl a

a) úplně se vykašlal na bývalou ženu a tři děti, neplatí výživné, nebere si je, třeba ještě "ulil" společný majetek, aby po rozvodu jí nemusel vyplácet, nebo třeba je "vyhodil" z jeho bytu... - prostě choval se jako hajzlík - tak by měl u mě taky konec, klidně bych mu to řekla a velmi podporovala jeho bývalou a klidně se jí stokrát omluvila za to, že je on idiot... Dokud by mu to nedocvaklo a nezačal se chovat jinak, tak bych ho odepsala.

b) o děti se staral dál, platil výživné, vídal se s nima, fungoval jako táta, dokázal s bývalou slušně vycházet, nedělal podrazy a naschvály atd..., tak bych max. vyjádřila lítost, že jim to nevyšlo, ale určitě bych ho neodepsala. Je to jeho věc, pokud se chová slušně, jen chce žít s někým jiným, v pořádku. Byla bych ráda, kdybych mohla synovce a neteře vídat dál a kdybysme s bývalou švagrovou dál vycházeli, pokud jsem s ní už předtím měla dobré vztahy.

Tj. odepsat jen kvůli rozvodu, to určitě ne... Odepsat ho kvůli prasárnám, kterých by se dopouštěl, jistě.

V rodině máme oba případy (ne v nejbližší), na úrovni strýců-tet a vzdálenějších a fakt to tu tak fungovalo. V jednom případě je nová žena součástí rodiny, ve druhém případě zůstala součástí rodiny bývalá žena a muž a jeho nová žena "byli zavrženi" - myšleno, že se jim neděje nic zlého, jenom už nejsou zváni na rodinné oslavy, už spolu nejezdí na společné dovolené, nechodí chlapi na pivo atd...

Po pravdě, oba případy chápu - v tom prvním je nová žena naprosto zlatá a úžasná, má dobré vztahy s nevlastními syny (a teď i vnuky) atdl, v tom druhém případě je nová žena velmi "agresivní v prosazování svých zájmů a potřeb", synové museli tátu dokonce žalovat o zvýšení výživného (ačkoli s novou ženou jezdí několikrát do roka na dovolenou, koupili si chatu atd.), o vypořádání společného majetku se zuřivě soudil...

Každý svého štěstí strůjcem. Chová-li se jako idiot, nevím, proč bych měla stát na jeho straně jen proto, že je můj bratr. (P.S. můj bratr je skvělý a věřím, že podobných prasáren by se prostě nikdy nedopustil)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.