Odpovím tak nějak všem. Průjem to byl takový ten že všechno muselo ven. Pak už to bylo dobré a druhý den průjem není, spíš ta bolest. Žlučníkových kolik jsem měla několik, tohle je jiná bolest, hlavně jinde. Doktor má dovolenou ještě 14 dní, to asi nedám. Je mi fakt blbě, žaludek i břicho bolí a pocit žaludku v krku taky není nic moc. Nejdřív jsem si zvracení a o týden později průjem nedávala do souvislosti, ale už to prostě trvá dlouho a asi to bude jeden příčina. Čekala jsem, že prázdniny si budu užívat jinak...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.