Já dělám kyšku takto: jelikož nemám možnost domácího mléka, koupím 1 litr čerstvého polotučného nebo plnotučného a přidám 1 kelímek zakysané smetany, značka nerozhoduje. Pořádně rozkvedlám a nechám přikryté při pokojové teplotě. Za 24 - 30 hodin je kyška hotová. Je hustá, že se dá krájet a chuťově vynikající. Pokud ji nezkonzumujeme hned, dám do lednice, kde vydrží několik dní.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.