Mám vyzkoušený tento: 200 g prosátého moučkového cukru, 200 g prosátého polotučného mléka, 1 bílek, 3 lžíce medu (nestírat prstem, jen nechat stéct), 30 g másla, pár kapek mandlového aroma. Já to teda beru +- od oka, ale je to dobré. Tohle dobře propracuj. Já to nahážu do robota a vodu přidávám doslova po kapkách. Většinou z toho robot udělá takovou krupičkovatou hmotu a já si to pak dopracuju namočenýma rukama, protože se bojím, že to přeleju a pak už to nedám dohromady. Je to ale úžasně tvárné a výborně se z toho modeluje.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.