Přidat odpověď
je to asi jak kdo
já sama jsem měla sex těsně před 17týma narozeninama.. přítele jsemměla už druhého, prvního více jak dva roky - tam k sexu nedošlo a pak druhého .. více jak rok.. fyzicky jsem byla už vyzrálá..
a ad.. 13 ti letej.. synovec..
¨koelgyně má syna 13 - má 180 cm a vypadá tak na 20, je fyzicky i pohlavně vyzrálý.. a holky se mu líbí už víc jak rok.. vzhledem k tomu, že doma má 18ti letou dcru, která mám víc jak 2 roky přítele.. a ano, souloží s ním.. nevím jak přesně dlouho.. ale co jsme spolu v práci - to je tak necelý rok, tak 100% páč jí kupuje antikoncepci.. tak si dovedu u takového typu chlapce předsdtavit, že za dva roky sex mít bude...i proto, že ho uhánějí i starší holky
naproti tomu mám doma 12ti letého ťuňtu, který je malinký velikostně - má opožděný růst, čímž má opožděný i nástup puberty.. o fyzických znacích chlapců není ani zdání...
líbí se mu jedna spolužačka.. ale spíš bych řekla, že to je spíše pod vlivem spolužáků, kteří už takto přemýšlejí..
u něj si opravdu nedovedu představit, že by za 3 -4 roky měl sex... ale můžu taky být překvapená.. může pak rycleji dorůst a dozrát.. a budu v šoku :D
Předchozí