Sando, já bych se přimlouvala za život pátého dítka :). Pokud je tvým skuteně jediným větším problémem pohled okolí na tebe a tvoji rodinu, tak se miminka, prosím, nezbavuj. S manželem máme v plánu čtyři děti a počítám s tím, že páté teoreticky přijít může...ovšem já mám povahu trochu jinou - provokatérskou :)). Vyloženě se těším na ty nechápavé pohledy lidí, až budu chodit se 4. těhotěnských břichem a vozit kočárek se 4. miminkem a hloupé narážky budu odpálkovávat a budu strašně pyšná, že zrovna já jsem tak požehnaná, že můžu mít tolik dětí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.