Ahoj holky,
tady je teda účast
my měli mít skříňě od kamaráda, tens e ale porafal s přítelkyní a ona si skříně odvezla kamsi, no ale dkyž už tu bylo místo, tak jsme kupovali nové. Už jsem to ěmli téměř hotové, když jsem vyjádřila názor, že by to chtělo vymalovat, než pověsíme ty skříně an zeď... takže už tu týden máme dost bojové podínky, skříně stojí, vymalováno a já dost třídím to, co vůbec budeme skladovat (některý papíry fakt už nepotřebujeme).. no a k tomu práce a všichni 3 raubíři doma... Kikinu už třeskutě nebaví jen ležet a čumět na ostatní, takže se mi práce smrskla na v noci a když náhodou spí a draci jí nevzbudí... v bdělosti obíháme ještě moji práci, takže je to paráda, všude tahat 3 děti... úúúááá, ale aspoň to jde rychleji, když lidé vidí, s jakou náloží přijedu, tak moc nezdržují a otázky řešíme telefonem nebo mailem
do kanclu jsem přišla úmysleně od barvy a efekt to mělo výborný, NEOTRAVUJÍ!!!
jen ty modřiny comám - každej na mě, že asi musel být dost žhavý sex.. a ono ne, ona skříň letící na mě...
takže mám na pravé ruce 3x modřinu, na levé jen jednu, na nohou taky nějaký modřiny, ale to si myslím,že na skříň nesvedu, tipla bych to na to, že jsem do něčeho vrazila
no a pak taky díra ve zdi, odřená TV... no už nebudu Petrovi dokazovat, že to dám i bez něj