Přidat odpověď
Ahoj, po 7 letech bolestí břicha, (nafouknutý balón byl proti tomu hadra), plynatostí, křečí, nočního buzení bolestí břicha, strachu jít někam do společnosti, jsem se rozhodla vyřadit lepek ze svého jídelníčku, přestože při testech z krve, se žádný problém nenašel. První týden byl trochu krušný, zjištění cen bezlepkových potravin ve mě vyvolával stavy nervového zhroucení, pak jsem ovšem zjistila, že nejdražší je pečivo a tak ho kupuji a jim velmi málo, jím více ovoce, zeleniny - i když s rozumem, rýže, kvalitní obědy a večeře a ejhle. Už je to měsíc, bolesti břicha přestaly, uklidnil se i lékaři diagnostikovaný líný žlučník, zhubla jsem 2 kila a cítím se skvěle. Žádné bolesti, nafouklé břicho je pryč a plynatost (i když trošičku jo-holt líný žlučník je líný žlučník)je taky téměř pryč. Bože, kdybych tohle věděla už před 7 lety, ušetřila bych si spoustu bolestí, lítání po doktorech, kolonoskopii apod.Knihu život bez pšenice jsem zatím nečetla, jen upoutávku na ní ale podle sebe soudím, že na to, že lepek není na travní zrovna dobrý, bude asi pravda. Stravu bez lepku jsem zkusila jako poslední záchranu před dalšími vyšetřeními a možnou operací žlučníku. Asi jsem udělala moc dobře.
Předchozí