„A i kdyby to bylo o možnostech rodičů, tak co je na tom špatně?..... ....to je snad přitozené, stýkat se s lidmi, s nimiž mám společný zájem. Ty se dobrovolně ve svém životě stýkáš s lidmi, s mimiž tě nic nespojuje, v nimž špatně vycházíš? Já tedy ne. A pokud musím, tak jen v nejnutnější míře“
Tak já myslím, že tohle bohatě stačí jako ilustrace, proč DV nemusí bejt pro dítě zrovna výhra, a že někdy prožití krapet té frustrace ( třeba v ZŠ) může být do budoucna k dobru.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.