| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Předem se omlouvám za téma, ale už delší dobu mě to trápí.

Je to asi rok, četla jsem o mokrém orgasmu. Chtěli jsme to s manželem zkusit. Našla jsem si návod jak na to a zkusili jsme to. Poprvé nic. Podruhé se "zadařilo". Gejzír. A od té doby bohužel pokaždé, pokud mě manžel prstuje, nebo při análním sexu. Jakoby se v hlavě něco seplo a už to jinak nejde. Při normálním sexu, kdy je penis při orgasmu vevnitř v pochvě, se mi to nikdy nestalo.
Jenže brzy jsem zjistila, že se pravděpodobně o mokrý orgasmus nejedná. Že se asi prostě počůrávám. Že se jedná o moč. Manželovi to nevadí, řešíme to různými hadry apod., ale mně to začíná vadit. Když se snažím na to myslet, tak bych to dokázala ovlivnit, aby se to nestalo, ale zas tělo podvědomě ví, že se mi to takto víc líbí a "pustí to".

S inkontinencí normálně problém nemám.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.