Já jsem měla takto v článku zlomené dva - malíček a prsteníček na pravé noze. Bylo mi tenkrát 16 a moc jsem asi nedbala na doporučení chození po patě, pevných bot apod. No zkrátka bolí mě to celý život, hlavně po delší chůzi, v lodičkách atd. (je mi přes 40).Právě jsem byla na rentgenu a čekám na termín u ortopeda, říkal, že se s tím něco musí udělat. Taky mám za sebou sérii ultrazvuků na dané místo. Sama tam cítím jakoby narostlou (ztluštělou) kost(?). Chci tím říct, abys tedy opravdu DŮSLEDNĚ dbala doporučení dr. a dlouhodoběji se VYVAROVALA fyzické zátěže, at si nepřivodíš v podstatě celoživotní následky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.