Přidat odpověď
Tak jsme se včera zase s manželem "pohádali" Poslední rok neřešíme nic jiného než problémy v sexu. Jsme spolu už víc jak 16 let a máme dvě děti Manžel je můj první a jediný sexuální partner, on pár zkušeností měl.
Problém je zřejmě v tom, že já jsem svůj sexuální apetit postupně objevovala tak jak jsme spolu žili, postupně, se získáváním zkušeností. Naučila jsem se dosáhnout orgasmu a zjistila, co k tomu potřebuju. A postupně jsem hlavně přišla na to, že můj manžel nebude nikdy můj ideální sexuální partner. Ale jelikož můj vztah k němu není založen primárně na sexu a přítažlivosti beru to jako samozřejmost,to že s ním nebudu zažívat sex svých snů. Přizpůsobila jsem se tomu, nevyžaduji po něm žádnou změnu v chování ani po něm nechci žádné nestandardní praktiky,nic, mám své představy,které si během sexu vybavuji a které mě vzrušují. Sem tam jsem se pokusila nenásilně a hlavně nenápadně navodit situaci tak aby se to alespoň trochu přiblížilo mé ideální přestavě o sexu,ale manžel téměř vždy sklouzne k aktivitě takové jaká je příjemná a jemu přirozená – tedy romantika,hlazení atd. Nikdy jsem mu to nevyčítala, protože jsem si vědomá, že se prostě sexuálním apetitem lišíme. A když už jsme se pokusili někdy o to aby se pasoval do „role“ tak je mi to spíš k smíchu,než aby to bylo vzrušující,protože je vidět jak moc je mu tato role cizí. Shrnula bych to tak,že prostě nemá v sobě to charisma a kouzlo aby to se mnou praštilo.
Naopak já zřejmě manžela neskutečně přitahuji, ať se hnu kam se hnu,všude by byl připraven k sexu. Častost, polohy, načasování, styl…ve všem máme v podstatě protichůdné představy.
Doposud jsme víceméně fungovali,já bych řekla normálně,na to jak jsme spolu dlouho a co vše máme za sebou a s ohledem na vytíženost kolem dětí,práce apod.. Ale poslední rok mě manžel bombarduje měsíc co měsíc svou nespokojeností, vznikají z toho hádky,já mám pocit,že sex je pro něj ústřední záležitost a že po mě chce abych přistoupila na jeho chuť zatímco já mám svou popřít. Přitom já ji v podstatě popírám od začátku. Po hádce mám vždy pocit,že už jsme si to nějak vyjasnili a pak další měsíc, jsem třeba nemocná, nebo unavená a častost sexu klesne a on je napružený.
Tak se ptám,jak to řešíte vy,co taktéž máte rozdílný apetit a jste spolu už dlouho. Protože nevím jak to řešit, přemýšlela jsem nad nějakým stanovením si,že třeba 1x sex v měsíci bude podle něj,ale šíleně se mi příčí si stanovovat nějaké počty a scénář jak to má vypadat,dělala bych to takto s odporem a nechutí. Navíc, už tak provozuji některé věci jen proto,že vím,že jemu se to takto líbí. Mnoho sexů proběhlo jen proto,že chuť měl on,já vůbec, s předstíraným nebo žádným orgasmem, čistě jen pro to abych jemu udělala radost. A nějak mám pocit,že už toho mám dost,že se nechci nijak přetvařovat a nechci v sobě popírat svoji sexuální identitu. Nechci počítat kolikrát jsme se tento měsíc milovali a jestli to bude pro mého partnera dostačující a mít výčitky svědomí z toho,že jsme se tento měsíc milovali jen 4x.
Předchozí