| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak jsme se včera zase s manželem "pohádali" Poslední rok neřešíme nic jiného než problémy v sexu. Jsme spolu už víc jak 16 let a máme dvě děti Manžel je můj první a jediný sexuální partner, on pár zkušeností měl.
Problém je zřejmě v tom, že já jsem svůj sexuální apetit postupně objevovala tak jak jsme spolu žili, postupně, se získáváním zkušeností. Naučila jsem se dosáhnout orgasmu a zjistila, co k tomu potřebuju. A postupně jsem hlavně přišla na to, že můj manžel nebude nikdy můj ideální sexuální partner. Ale jelikož můj vztah k němu není založen primárně na sexu a přítažlivosti beru to jako samozřejmost,to že s ním nebudu zažívat sex svých snů. Přizpůsobila jsem se tomu, nevyžaduji po něm žádnou změnu v chování ani po něm nechci žádné nestandardní praktiky,nic, mám své představy,které si během sexu vybavuji a které mě vzrušují. Sem tam jsem se pokusila nenásilně a hlavně nenápadně navodit situaci tak aby se to alespoň trochu přiblížilo mé ideální přestavě o sexu,ale manžel téměř vždy sklouzne k aktivitě takové jaká je příjemná a jemu přirozená – tedy romantika,hlazení atd. Nikdy jsem mu to nevyčítala, protože jsem si vědomá, že se prostě sexuálním apetitem lišíme. A když už jsme se pokusili někdy o to aby se pasoval do „role“ tak je mi to spíš k smíchu,než aby to bylo vzrušující,protože je vidět jak moc je mu tato role cizí. Shrnula bych to tak,že prostě nemá v sobě to charisma a kouzlo aby to se mnou praštilo.
Naopak já zřejmě manžela neskutečně přitahuji, ať se hnu kam se hnu,všude by byl připraven k sexu. Častost, polohy, načasování, styl…ve všem máme v podstatě protichůdné představy.
Doposud jsme víceméně fungovali,já bych řekla normálně,na to jak jsme spolu dlouho a co vše máme za sebou a s ohledem na vytíženost kolem dětí,práce apod.. Ale poslední rok mě manžel bombarduje měsíc co měsíc svou nespokojeností, vznikají z toho hádky,já mám pocit,že sex je pro něj ústřední záležitost a že po mě chce abych přistoupila na jeho chuť zatímco já mám svou popřít. Přitom já ji v podstatě popírám od začátku. Po hádce mám vždy pocit,že už jsme si to nějak vyjasnili a pak další měsíc, jsem třeba nemocná, nebo unavená a častost sexu klesne a on je napružený.
Tak se ptám,jak to řešíte vy,co taktéž máte rozdílný apetit a jste spolu už dlouho. Protože nevím jak to řešit, přemýšlela jsem nad nějakým stanovením si,že třeba 1x sex v měsíci bude podle něj,ale šíleně se mi příčí si stanovovat nějaké počty a scénář jak to má vypadat,dělala bych to takto s odporem a nechutí. Navíc, už tak provozuji některé věci jen proto,že vím,že jemu se to takto líbí. Mnoho sexů proběhlo jen proto,že chuť měl on,já vůbec, s předstíraným nebo žádným orgasmem, čistě jen pro to abych jemu udělala radost. A nějak mám pocit,že už toho mám dost,že se nechci nijak přetvařovat a nechci v sobě popírat svoji sexuální identitu. Nechci počítat kolikrát jsme se tento měsíc milovali a jestli to bude pro mého partnera dostačující a mít výčitky svědomí z toho,že jsme se tento měsíc milovali jen 4x.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.