Ahoj,asi před 10 dny se má dcera (skoro 11) asi 3krát potopila v bazéně.Ve stejnou dobu se začala "chovat divně" - hlasitěji mluvit,jakoby testovat sama na sobě,jak se slyší.Dcera má AS,proto mi nebylo divné,jak se chová.Teprve pře 2 dny se mi svěřila,že špatně slyší samu sebe.Dnes jsem s ní šla hned na ORL,doktorka se ji podívala do uší a vše je v pořádku.Potom se ji ptala na nějaké věci,spojené se sluchem a dcera ji řekla asi 2krát "nevím".Doktorka ji nadala,jestli si z ní dělá srandu a jak se to chová.
Je to zástup,ta naše ví,že je dcera AS a umí to s ní.To bylo celé vyšetření.Zítra jdeme ještě na ušní vyšetření...zvukové.Připadá mi,že dcera slyší dobře.Postavila jsem ji asi 3 metry k oknu a pošeptala velmi tiše slova...vše slyšela.
Stalo se vám nebo vašim dětem,že po potápění jste měli divný pocit v uších?Nějakou nerovnováhu sluchu..,divný pocit.Dcera celý den na to myslí,mluví hlasitě.Pořád se testuje,jak slyší.Řekla mi,že má extrémně zalehlé uši.Je z toho hrozně rozhozená,plačtivá.Volala jsem neuroložce,ta mi řekla,že by to mohlo být i psychosomatické.Pokud zvukové vyšetření bude OK,co dál?Mám se smířit s tím,že je to psychosomatické a nechat to odeznít? Nechci něco zanedbat.Ach jo.