Ja te chapu, taky me hrozne vytacelo kdyz tohle syn delal. Nakonec se mi nejvic osvedcilo resit jen siruace kdy uz treba bylo neco zaplacene nebo nekomu neco slubil a ten si na zaklade toho slibu udelal plany.. Situace jako je tahle, kdy to nema dopad na jiny lidi, jsem vypustila. A vlastne tohle je asi moje meritko dodneska - pokud se to tyka jinych lidi, musi to dodrzet nebo jim zavolat omluvit se a dohodnout se jinak. (Coz nesnasi a radsi to dodrzi. ) Co se tyka jenom jeho tam at si dela co chce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.