| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

k zamyšlení to je,ale zase se dostáváme do stavu,kdy to musím já nějak akceptovat, obávám se,že to v sobě zpracovat nedokážu,ty jeho výčitky jsou velmi nepříjemné,a mě bodají do srdce,s každou jeho výčitkou se mi vzdaluje a oškliví,tohodle zřejmě nejsem schopná, neumím pouštět něco jedním uchem tam a druhým ven,vždycky to ve mě nechá nějaký šrám a jizvu... Takže tohle fakt nevím...

Pro mě tahle diskuse byla celkem plodná, protože jsem se víceméně rozhodla,že trvat budu na změně jeho chování ne svého. Pokud on chce i nadále ve vztahu zůstat,dnes mě celý den ujišťoval smskami,že ano,pak bude muset se naučit on ty výčitky polknout a taky se zaměříme na moje uspokojení,ne jeho. A je dost možné,že dojdeme i k tomu sexuologovi. Nemyslím si,že se to kdy vyřeší k radosti obou a nějakému šťastnému sexuálnímu životu nás obou,ale přece opravdu nemůžeme odpískat 16ti letý vztah kvůli sexu,pro mě je to nepochopitelné. Asi jsem staromódní.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.