Ja u prvni pribrala 27kg...a to jsem to s jidlem neprehanela a pohybu bylo vic nez dost protoze jsem studovala denni studium a byla streka jit z autobusaku ke skoke,ve skole tv(i kdyz mi dala uc.nejakou jogu)a doma zase makat :)
Zato ted ja a jidlo...:/ babicka uz me nadava ze vubec nejim,ze bude mala podvizivena apod.no preci do sebe nebudu neco cpat kdyz me pak bude zle.hlavne ze je mala ok a myslim ze s tim kilem co ma je to az az.ale doufam ze me ji premeri v ten ctvrtek..
Ja mela dneska silenou migrenu.letela jsem odpo do lekarny at mi neco najdou..tak mi rekla ze ibalgin uz ne,pry oddaluje porod :O a dala mi panadol novum.no nastesti to zabralo skoro hned ale celej den jsem prolezela.zitra jdu do poradny..tedy uz dnes tak se dr poptam...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.