Já vím že bych měla tu žádost podat a vyprdnout se na to že se to dlouho potáhne, že začne boj o majetek, ale zatím na to nemám :( myslím že to přijde protože moje nevěra není pomsta, je to o tom vyzkoušet nepoznané a prostě o touze. Já už si svého manžela ani nevážím, jsem nejradši když je pryč a nevidím ho.Vím že je ale úplná blbost s ním spát, ale jak si dám skleničku začne mi to lézt na mozek a nechám se ukecat, ale je to jen sex, ne milování, ale sex .. jak z mé tak z jeho strany a to milování mi asi sakra chybělo .. :(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.