a teď pár reakcí....
Jitu, Luci, ad. alergie - já jsem protrpěla celou zimu strašně moc, přijde mi, že se to rok od roku zhoršuje. Jaro celkem ušlo a teď si užívám těch pár skromných dnů, kdy jsem úplně "normální" bez jediného projevu. Kéž by to tak zůstalo, ale stojím pevně nohami na zemi a vím, že podzím a zima to jistí....:-(
Nicméně - našli mi hraniční výsledky na HIt (histaminová intolerance) - spojila jsem se s nutriční poradkyní a po její radě jsem se dala na bezlepkovou dietu. No po měsíci jsem zhubla 5 kg - na 52kg!!! Hrůza holky, já se za sebe styděla, že jsem jak tyčka - ramínko na prádlo, tak po poradě s nut.poradkyní lepek jen omezuju, a uvidíme. Snad už ani nedoufám, že by se to vyléčilo, jen kéž by se to v té zimně zlepšilo - však hlavně Luc ví, o čem píšu.
Jitu a prostřední má na prstech tak neskutečný atop, že bych nad ní brečela - sloupané konečky prstů do masa, rozpraskané do krve, tak jsem nasadila kortikoid, protože to fakt nešlo, chodila po patách a věci brala "zápěstím", jak jí to chudáčka bolelo.
Sari, jestli můžu - my grilujeme na kameni - tedy na terasu - doma vyrobeném za pár korun - chlapi na to udělali kovovoý rantl a úchyty a pod to takový stojánek nad oheň, na co se deska položí. Je to úžasné, zamilovala jsem se do grilování, je to z toho moc dobré, jak je to rozpálené, tak se maso hezky zatáhne... super!!!!
a už zase mizím, ale nakouknu častěji