| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ahoj.... já nás málem nenašla, už jsme v kolonce 4-5 roků ~e~~e~~e~

Mám dnes poslední den v práci, tak to musím tady rychle dát do pořádku, pak mám týden dovolenou, ale budu doma, muž je stále na neschopence s nohou. Budeme mít doma všechny 3 děti, tak nevím co s nimi, navíc nejezdím autem, tak fakt nevím.
Co s puberťákama ... nic je nebaví... krom počítače samozřejmě...

Dito naprosto chápu, úplně ve všem....když jsem si před asi 8-9 lety našla bulku a zároveň přišla o mensen taky jsem byla dooost vynervovaná, ale uz hned na somu prsou mi řekli, žeb je to hormonální, takže se to tak řešilo. Ale ta doba čekání je hrozná.
Co se týče ekzému, mažu si záda a hrudník tak asi po 3 týdnech vždy tak 3krát a ono to zase tak na 3tydny zmizi. Je to sice velká část plochy těla kortikoidama, ale s tím ekzémem, když svědí a ekzém né a né jinak zmizet ~:(
Na podzim budu chodit na léčení na alergologii, tak třeba to pak bude s ekzémem lepší, no těžko říct.

No běžím dělat, musím ~3~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.